Blankt vs matt

Måste bara göra ett tillägg till min kära sambos tidigare mycket fylliga inlägg… =) Som sagt var det slutspurt av denna eviga målning förra helgen. Det har inte varit den bästa sommaren för målning med det ändlösa regnandet. Det har varit svårt att få ihop ledig tid med vädret minst sagt… Men förra helgen fick vi tag på en sky-lift så vi kunde göra den sista strykningen på de tre gavlarna och under takfötter och liknande utan att riskera livhanken! Det var tufft att hinna med, men vi fick stor hjälp av svärföräldrarna och min effektiva kusin. 😉

Här kan ni se den stora skillnaden mellan den ”blanka” (standard) och den nya helmatta färgen från Demidekk. Den absolut största skillnaden ses på de svarta partierna medan det inte syns lika stor skillnad på det vita. Men nu är äntligen allt målat i matt färg och vi är så nöjda!

I helgen röjdes även den stora ängen bort så det blir lättare för grävaren att planera tomten. Om allt går som planerat är det nu nämligen äntligen dags för arbetet på tomten att ta fart. Det har inte varit det lättaste att hitta en grävare men nu har vi nog lyckats. För några veckor sedan fick vi våra L-stöd i betong levererade hem och nu väntar vi med spänning på att se hur det blir med mur och trapp monterade på plats! Snart så…

Det här inlägget postades i Huset, Uteplats & trädgård. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Blankt vs matt

  1. Malin skriver:

    Hej, bra jobbat! Det blev kanonfint. Trodde inget annat dock =) . Nu väntar vi med spänning på nästa steg. Hoppas ni mår bra och kan njuta lite av sommaren och att det inte bara blir jobb så fort det är fint. vi mår toppen och njuter av att numer vara 4 i familjen. Jag skickar upp en bild inom kort på lillasyster Klara som nu är 1 månad.

    Vi hörs!

    Kramar till er båda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *