Seglarhelg

Ibland måste vi bara vara lediga också, ta paus från allt vad husbygge och tomtplanering heter. F har inte haft någon sommar-semester i år då han börjat på nytt jobb, så en och annan inklämd dag/helg med andra aktiviteter är välbehövliga! I helgen som var så följde vi med min mor och hennes sambo Lars och segeltävlade, det var dags för årets Åbord runt vid Höga kusten-bron. Underbart väder gav en fantastisk dag! Men vind var det relativt dåligt med under största delen av tävlingen, men när det väl blåste så gick det fin-fint! 😉

Efter lördagens tävling blev det ett eftermiddagsdopp för badpojkarna, härligt! På kvällen blev det grillbuffé och dans, en perfekt avslutning på dagen. På söndagen blev det häftigare segling tillbaka till stugan i Berghamn då det blåste rejält, vi fick till slut reva seglen och gå med motor då vädret blev allt sämre. I alla fall mysigt att sitta i stugan och se ut över grått hav!

Det här inlägget postades i Personligt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *